Protecció de dades

PROTECCIÓ DE DADES

Abans d’enviar-nos les seves dades llegeixi’s la següent informació sobre els termes i condicions en què tractarem les seves dades:

1.- Responsable del tractament

Fundació Especial Antiga Caixa Terrassa

NIF: G-66055302

Rambla d’Ègara, 340, 08221 Terrassa (Barcelona)

93 780 41 22 / rgpd@lafact.cat

2. Finalitat del tractament: 

La Fundació Especial Antiga Caixa Terrassa tractarà les seves dades amb la finalitat d’inscriure’l i gestionar la seva assistència a aquest acte/esdeveniment.

 3. Subscripció al butlletí informatiu i promocions

Tant mateix també sol·licitem el seu consentiment per poder-li enviar el nostre butlletí informatiu amb la finalitat de:

  • Mantenir-lo informat de les activitats que du a terme la Fundació Especial Antiga Caixa Terrassa.
  • Mantenir-lo informat i convidar-lo a actes, espectacles i/o esdeveniments varis que organitzi la Fundació Especial Antiga Caixa Terrassa i/o les altres Fundacions del grup LAFACT, si ens presta el seu consentiment.
  • Poder-li facilitar promocions, descomptes i ofertes comercials previ el seu consentiment
  • Elaborar perfils de les nostres amistats a partir de la informació que ens facilitin amb la finalitat d’oferir-lis millors productes i serveis.
 4. Legitimació per al tractament:

La base legal per poder tractar les seves dades amb les anteriors finalitats es la obtenció del seu consentiment a través d’aquest formulari.

5. Període de conservació de les dades: 

La Fundació conservarà i tractarà les seves dades d’inscripció a aquest esdeveniment durant el temps necessari per gestionar la seva assistència al mateix.

En cas que es subscrigui per rebre el nostre butlletí informatiu i promocions, les seves dades es conservaran amb aquesta finalitat en tant en quan no ens sol·liciti la baixa d’aquest servei enviant-nos un e-mail a rgpd@lafact.com amb copia del seu DNI.

6. Destinataris: 

Els destinataris de les seves dades son el personal de la Fundació Especial Antiga Caixa Terrassa i els proveïdors de serveis necessaris pel compliment de les obligacions i activitats de la Fundació, que accediran a les dades com a Encarregats del Tractament amb la única finalitat de prestar-nos els serveis que en cada moment els tinguem contractats.

Les seves dades no es cediran a tercers, excepte que existeixi una obligació legal o que tinguem el seu consentiment previ.

7. Drets que l’assisteixen: 

Finalment l’informem que si ho desitja, pot exercir els drets que el RGPD nº 679/2016 reconeix a les persones interessades a accedir a les seves dades, a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes, a oposar-se al tractament o cancel·lar el tractament en determinades circumstàncies, a sol·licitar la supressió de les dades quan, entre d’altres motius, ja no siguin necessàries per a la finalitat per a la que que es van recollir, a l’oblit, a la limitació del tractament en determinades circumstàncies i a la portabilitat de les dades, a donar-se de baixa del nostre butlletí informatiu i promocions, dirigint-se per escrit a rgpd@lafact.com amb copia del seu DNI.